Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

EsteveRoviraTeam

Entrenador personal i GUIA DE MUNTANYA

  • 2
    Mecenes

Arribem a 2000 Subscriptors al Youtube EsteveRoviraTeam

Moment en que el numero 2000 és fa realitat.

Aquest vídeo encara s'està processant
Celebrem els 2000 subscriptors
Estimat/es, amic/es mecenes.

Amb el cor ple de gratitud i llàgrimes, però amb un bon somriure, escric aquestes paraules per expressar el meu més sincer agraïment a tots i cadascun de vosaltres.
Avui, som una comunitat de 2000 persones més fortes, unides per la passió per córrer per la muntanya, compartint exercicis i consells per assolir hàbits, i celebrar la vida activa i saludable.

A cada un dels meus subscriptors al canal de YouTube, us envio un immens "gràcies". Sense la vostra confiança, suport i interacció, aquesta fita no seria possible. Cada clic, cada comentari, cada compartició, representa un acte de confiança i estima que mai no prendré per descomptat.

Així mateix, no puc passar per alt l'incalculable ajuda rebuda de tots els qui han compartit els meus consells, m'han donat ànims o han contribuït amb suport econòmic, a través d'alguns Bizums, l'Aixeta, Twitch quan el feia heheh o alguna de les Moltes gràcies del Youtube. La vostra generositat i bondat han estat una font constant d'inspiració i motivació per a mi.

En un món on el català no sempre rep la consideració que es mereix a les xarxes socials, cada un de vosaltres ha estat un far de llum que il·lumina el camí i demostra que la nostra llengua te força per poder continuar endavant mani qui mani.

Ara, més que mai, estic compromès amb l'objectiu de continuar oferint contingut de qualitat, inspirador i formatiu. Cada pas que fem junts en aquest viatge és una oportunitat per créixer, aprendre i compartir les nostres passions.

De nou, gràcies per formar part d'aquesta increïble comunitat. Que la nostra aventura continuï creixent, i que cada cim conquerit sigui una celebració de la nostra força i determinació compartides.

Amb tot el meu afecte i respecte.
EsteveRovira