Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

EsteveRoviraTeam

Entrenador personal i GUIA DE MUNTANYA

  • 2
    Mecenes
  • 5.0
    mensuals
  • 105.71
    total

Correm per la Mola i el Montcau amb l'equip d'ERTeam per Sant Llorenç de Munt i l'Obac

Bones família.
En aquest petit vídeo, us portem en una típica sortida de Trailrunning pel bonic Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Juntament amb l'equip de Trail d'ERTeam, recorrem una ruta de 14,5 km amb 850m de desnivell positiu. Pugem des de Matadepera fins al punt més alt de la Zona, la Mola i seguirem corrents fins a coronar el Montcau, gaudint de vistes panoràmiques espectaculars de la natura que ens envolta.
Després d'això, fem el camí de tornada a Matadepera, tot passant per camins rurals i boscos frondosos. A través d'aquesta aventura, veureu el paisatge exuberant del parc natural, els desafiaments de controlar la teva FCardíaca amb un recorregut 0 exigent, però si ràpid on busquem a part d'anar amb grup, entrenar la rapidesa en aquest tipus de terrenys.
No us perdeu aquesta excitant experiència de Trailrunning amb nosaltres per tota Catalunya

M'acompanyes? Anem-hi!!

No oblideu de clicar a la campaneta per saber quan pujo un vídeo nou i de pas deixar un comentari i donar-li a "m'agrada" si us ha molat el vídeo.
I no us perdeu cap dels nostres vídeos futurs i subscriviu-vos al nostre canal.

Si t'agrada el que veus clica a l'enllaç per subscriure't.
🔥 ¡SUSCRIU-TE! 🔥al meu Canal: https://bit.ly/3BruCSc

Soc l'ESTEVE ROVIRA , sóc Guia de muntanya, Corredor i Entrenador Personal tant de Trail com d'asfalt, busca'ns a les xarxes ERTeam o ERTeamoficial
https://youtu.be/0wK97QgSJF8
EsteveRoviraTeam
10 Abril 2023