Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

EsteveRoviraTeam

Entrenador personal i GUIA DE MUNTANYA

  • 2
    Mecenes

CURS DE 6 SETMANES TEORIC/PRACTIC PER COMENÇAR A CÓRRER

Curs Teòric/Pràctic de 6 setmanes per Iniciar-te a córrer o tornar a començar de nou.
De cara al febrer estic organitzant un curs Teòric/Pràctic de 6 setmanes dissenyat específicament per a persones que han decidit iniciar-se o retornar en el món de córrer.

Si tu lector, mecenes, i gent bonica de l'Aixeta, ets una d'aquestes persones, deixa'm felicitar-te per la iniciativa de preguntar.
Pensar a assolir un repte està molt bé, però queda lluny de fer-se realitat, fer el primer pas com qüestionar-se i preguntar en aquest cas a nosaltres, és el primer pas cap a l'Objectiu i és el que estàs fent tu, enhorabona.
Agafar hàbits saludables que en definitiva és el que ens mou per poder està actius i tenir salut per molts anys, és un repte que Avui tu pots començar.

Aquest curs combina 1 sessió presencial a la setmana, juntament amb una planificació personalitzada i vídeos teòrics per ajudar-te a desenvolupar-te realment amb garanties i assolir nous objectius de salut i benestar.

Detalls del curs:
Durada: 6 setmanes
Inclou: 1 sessió presencial a la setmana*, Guia personalitzada en format vídeo, pla d'entrenament, suport continu via WhatsApp i una comunitat motivadora com la d'ERTeam, que més vols?

Data d'Inici Curs: Febrer o exhaurir places Presencials
Hora Entrenament Presencial: Matins
Ubicació: [Pàrquing Maduixers, carretera de les aigües km 0]Barcelona

Si el tema Presencial et tira enrere o per qualsevol cosa no et quadra, continua llegint, tenim una cosa interessant per a tu.


Aquest curs és ideal per a aquelles persones que vulguin adoptar un estil de vida actiu, millorar la seva condició física i descobrir els beneficis de córrer de manera segura i efectiva.

Preus:
El curs sencer amb les 6 sessions Presencials, Planificació, vídeos, suport, etc. està valorat amb més de 120, però com que estem molt bojos, volem oferir-te una baixada de preu fins a... Escolta bé...89 € pel Curs Sencer.

Què?, com ho veus?
Ara bé, si resulta que t'interessa, però per tema localització, dates, horari, el tema de sessions Presencials és físicament Impossible, t'oferim el Curs Total menys les Sessions Presencial per un preu també boig de 60

Si t'interessa t'explico com Inscriure't
Escriu-nos a [email protected]