Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

EsteveRoviraTeam

Entrenador personal i GUIA DE MUNTANYA

  • 2
    Mecenes

Resum de 5 Exercicis de Propiocepció

Exercicis de Propiocepció

Aquest vídeo encara s'està processant
Exercicis de Propiocepció, saps que son?
Avui treballarem amb exercicis de Propiocepció
 5 Exercicis sense material i aptes per tothom, siguis corredora o caminador.
Què és la Propiocepció?
En una posició estàtica el nostre cos està en equilibri quan el centre de gravetat està situat verticalment per sobre de la superfície dels peus. Llavors el nostre sistema i el nostre to muscular propioceptiu tracta de mantenir o readaptar aquest equilibri. Quan deixem de tenir el nostre centre de gravetat com a suport, llavors es trenca l'equilibri. 
És quan el nostre cos que és ple de sensors envien senyals al nostre cervell perquè tingui una consciència total del nostre cos i la seva interacció amb el medi extern. Els peus i turmell envien molts senyals. 
Quins són els factors de risc si no reaccionen als senyals a temps? La fatiga general disminueix el nostre nivell de vigilància, els nostres músculs cansats reaccionen més lent i el nostre procés de propiocepció deixa de funcionar tan bé com està dissenyat.
Com millorar la propiocepció els nostres turmells i els peus?
 Exercicis de propiocepció tenen la virtut de fer intel·ligents les nostres articulacions. Mitjançant la capacitació es poden aprendre noves situacions motrius per controlar millor l'equilibri del cos.  Treballar la propiocepció del cos pot ajudar a evitar una lesió que podria parar per setmana.
 Caminar és sinònim de llibertat i autonomia, per això és important no descuidar aquesta part de l'entrenament.
 Espero que us agradi i MOLTES GRÀCIES PER LA CONFIANÇA
Sol vas mes ràpid però amb grup arribes molt més lluny.
 🔥 ¡SUSCRIU-TE! 🔥al meu Canal de Youtube:  https://bit.ly/3BruCS
També estem al Twitch amb exercicis en Directe.https://www.twitch.tv/esteverovira