Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

EsteveRoviraTeam

Entrenador personal i GUIA DE MUNTANYA

  • 2
    Mecenes

Un Repte Vertical a l'Illa del Hierro: 1000 Metres d'incertesa

Buscant desnivell per l'illa del Hierro

Aquest vídeo encara s'està processant
Kilòmetre Vertical en 6km, on? A l'illa del Hierro
Bon dia família i sobretot al mecenes que m'ajudeu des de l'anonimat sou molt bona gent.

A vegades, el veritable viatge no es mesura en quilòmetres, sinó en metres d'altitud conquerits. Aquest va ser el meu primer repte a l'Illa Hierro, bé, de fet el primer era trobar bones sensacions amb el trencament a l'Isquio (espòiler no les vaig trobar )
Les illes sempre són un indret màgic on la terra i el cel es toquen, i on cada pas cap amunt et recorda per què t'has enamorat del trail running.

Vaig començar aquesta sortida amb un objectiu clar: superar els 1000 metres positius. Però el que realment buscàvem era molt més que una simple dada a l'altímetre, si eren 900 o 1000 no era l'important.
Buscàvem sentir la connexió amb la natura, desafiant els nostres límits tant físics com mentals, amb dolor o sense.

Els pendents es tornaven més dures a mesura que ascendíem cada km, però el paisatge ens premiava amb vistes i natura laurisilva digna de pel·lícules, cosa que feien que tot amb dolor inclòs valgués la pena. Cada racó d'aquesta illa ofereix una nova raó per continuar, per continuar pujant. I és que, a l'Illa del Hierro, la més jove del conjunt de les Illes Canàries no només es pugen amb les cames, sinó també amb el cor.

Aquest petit vídeo és només un tast de què va ser aquesta jornada. Estem treballant en el vídeo llarg, on podreu veure amb més detall la duresa, la bellesa i la passió que vam viure en aquesta ruta. 11,5 km 978 positius, i no us explico la baixada perquè va ser un pèl accidentada, però això en el proper vídeo hehehe
Però ara, volíem compartir amb vosaltres aquest avançament, perquè sentiu una mica d'aquesta màgia que ens va acompanyar durant tot el camí.
Ja us aviso que després vaig fer i gravar la pujada al cim més alt de l'illa Malpaso a 1500 metres del nivell del mar.

Espero que aquest vídeo us animi a sortir, a buscar els vostres propis reptes, i a gaudir de cada metre que conqueriu. Perquè, al final, el més important no és el cim, sinó tot el que aprens mentre hi puges.

Pròximament, el vídeo complet al nostre canal de YouTube, i si em vols ajudar de veritat fes-te Mecenas i veuras que darrera la Gopro hi ha un Profesional.
🔥 ¡SUSCRIU-TE! 🔥al meu Canal: https://bit.ly/3BruCSc

Comentaris (0)

Deixa un comentari

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.