Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

EsteveRoviraTeam

Entrenador personal i GUIA DE MUNTANYA

  • 2
    Subscribers

Rutes de Vida: Triant el Camí Adequat per a la Teva Experiència

Triant el Camí Adequat per a la Teva Experiència
Benvinguts als petits vídeos, en aquest cas "Rutes de Vida".
https://youtube.com/shorts/ykdkWsG-fgI
En aquesta exploració visual, abordem la complexitat de triar el camí adequat en la nostra vida constantment canviant. Comencem amb les bifurcacions i les cruïlles, on cada decisió pot influir en la nostra jornada.

🚶‍♂️ Temes Abordats:

Passivitat: Algunes vegades, optem per la passivitat, esperant que les oportunitats arribin sense fer res. Aquest camí, però, pot portar-nos a passar per alt experiències úniques.

Activitat Sense Propòsit: D'altres es mouen sense una destinació clara, fent coses simplement per fer-les. Aquesta secció és un recordatori de la importància de viure de manera conscient i significativa.

Autoreflexió i Elecció Conscient: Acabem amb aquells que trien la autoreflexió i prenen decisions conscients. Explorar noves possibilitats amb una direcció clara pot conduir-nos a una vida més satisfactòria.

🎥 No t'ho perdis:
Explora les diferents rutes de vida i descobreix com triar el camí correcte per a la teva pròpia experiència. No oblides mirar els crèdits al final i descobrir més contingut al meu canal.

Subscriu-te al canal, comparteix la teva sessió preferida als comentaris i no oblides seguir-nos a les xarxes socials per a més consells.

Ja diuen allò de Sol vas més ràpid però junt arribem més lluny.

Gràcies per veure'm i esperó que us agradi i que vibreu com ho vaig fer jo.

M'acompanyes? Anem-hi!!

Si t'agrada el que veus clica a l'enllaç per subscriure't.
🔥 ¡SUSCRIU-TE! 🔥al meu Canal: https://bit.ly/3BruCSc