Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

EsteveRoviraTeam

Entrenador personal i GUIA DE MUNTANYA

  • 2
    Mecenes

De Vallvidrera a Montserrat Corrents: Una Aventura de 60km que No Vaig Gravar. Per què?

Bones.
Avui ús porto una sortida de córrer èpica no només per la distància - gairebé 60 km amb 2300 metres de desnivell positiu - sortint des del Baixador de Vallvidrera fins al Monestir de Montserrat, sinó també per la companyia. En Roger i el Josep, amics de molts anys i companys de múltiples aventures, em van acompanyar en aquest recorregut. Aquesta aventura uneix dos llocs importants per a la meva dedicació com a entrenador de corredors de muntanya, i va ser la primera vegada que vaig córrer des de casa fins a Montserrat.

El recorregut és dur, però assimilable, similar a la Marxa del barri de Gràcia a Montserrat, però més muntanyenc i menys urbanitzat. La bellesa del recorregut va lligada a la seva duresa, especialment després d'Ullastrell, on el desnivell passa factura.

Cap al km 21, vaig deixar de gravar. Per què? Motivació? Cansament? Res de tot això. Estava gaudint i vivint el moment, i això és fantàstic. Viure les coses al moment exacte sense pensar en què estàs fent o en què vols transmetre és una pràctica genial, però no et permet viure el present exacte. Això és el que vaig fer en aquesta sortida. Per tant, disculpeu-me si no vaig gravar més. El següent cop, més i millor.

Salut i muntanya!
ah..no us oblideu de subscriure-us al canal, un m'agrada i un comentari i com no si el que vols es fer alguna semblant ja saps a que em dedico hehehe
https://youtu.be/DpMbicZlHzk
EsteveRoviraTeam
13 Juny 2024

Comentaris (0)

Deixa un comentari

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.