Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

EsteveRoviraTeam

Entrenador personal i GUIA DE MUNTANYA

  • 2
    Subscribers

De Vallvidrera a Montserrat Corrents: Una Aventura de 60km que No Vaig Gravar. Per què?

Bones.
Avui ús porto una sortida de córrer èpica no només per la distància - gairebé 60 km amb 2300 metres de desnivell positiu - sortint des del Baixador de Vallvidrera fins al Monestir de Montserrat, sinó també per la companyia. En Roger i el Josep, amics de molts anys i companys de múltiples aventures, em van acompanyar en aquest recorregut. Aquesta aventura uneix dos llocs importants per a la meva dedicació com a entrenador de corredors de muntanya, i va ser la primera vegada que vaig córrer des de casa fins a Montserrat.

El recorregut és dur, però assimilable, similar a la Marxa del barri de Gràcia a Montserrat, però més muntanyenc i menys urbanitzat. La bellesa del recorregut va lligada a la seva duresa, especialment després d'Ullastrell, on el desnivell passa factura.

Cap al km 21, vaig deixar de gravar. Per què? Motivació? Cansament? Res de tot això. Estava gaudint i vivint el moment, i això és fantàstic. Viure les coses al moment exacte sense pensar en què estàs fent o en què vols transmetre és una pràctica genial, però no et permet viure el present exacte. Això és el que vaig fer en aquesta sortida. Per tant, disculpeu-me si no vaig gravar més. El següent cop, més i millor.

Salut i muntanya!
ah..no us oblideu de subscriure-us al canal, un m'agrada i un comentari i com no si el que vols es fer alguna semblant ja saps a que em dedico hehehe
https://youtu.be/DpMbicZlHzk
EsteveRoviraTeam
13 June 2024

Comments (0)

Write a comment

Log in with your account or sign up to add your comment.