Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

EsteveRoviraTeam

Entrenador personal i GUIA DE MUNTANYA

  • 2
    Mecenes

Esquats Posicionament correcte Quàdriceps versus Glutis

Bones família.
En aquest últim petit vídeo de TIPS, aprofundim en la importància del posicionament del cos en la realització d'esquats i com aquest afecta el treball dels músculs clau com els quàdriceps i els glutis. Mitjançant una anàlisi detallada dels moviments explico com diferents posicions del cos poden influir en el desenvolupament muscular i la prevenció de lesions.

Destacant els aspectes tècnics dels esquats, examinem com ajustar la postura del cos per a optimitzar l'activació dels quàdriceps i els glutis.
https://youtube.com/shorts/FtGZg2BZWRo
Per als corredors, la comprensió del posicionament del cos en exercicis com els esquats és essencial per a un entrenament efectiu i equilibrat. Aquest vídeo ofereix orientació pràctica per a corredors que busquen millorar la seva força muscular i prevenir les lesions comunes associades amb l'entrenament de resistència.

Subscriu-te al canal per a més consells sobre fitness, entrenament i salut física, i no oblidis compartir aquest vídeo amb aquells interessats en millorar el seu rendiment esportiu i la seva condició física!
EsteveRoviraTeam
08 Març 2024