Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

EsteveRoviraTeam

Entrenador personal i GUIA DE MUNTANYA

  • 2
    Subscribers

Esquats Posicionament correcte Quàdriceps versus Glutis

Bones família.
En aquest últim petit vídeo de TIPS, aprofundim en la importància del posicionament del cos en la realització d'esquats i com aquest afecta el treball dels músculs clau com els quàdriceps i els glutis. Mitjançant una anàlisi detallada dels moviments explico com diferents posicions del cos poden influir en el desenvolupament muscular i la prevenció de lesions.

Destacant els aspectes tècnics dels esquats, examinem com ajustar la postura del cos per a optimitzar l'activació dels quàdriceps i els glutis.
https://youtube.com/shorts/FtGZg2BZWRo
Per als corredors, la comprensió del posicionament del cos en exercicis com els esquats és essencial per a un entrenament efectiu i equilibrat. Aquest vídeo ofereix orientació pràctica per a corredors que busquen millorar la seva força muscular i prevenir les lesions comunes associades amb l'entrenament de resistència.

Subscriu-te al canal per a més consells sobre fitness, entrenament i salut física, i no oblidis compartir aquest vídeo amb aquells interessats en millorar el seu rendiment esportiu i la seva condició física!
EsteveRoviraTeam
08 March 2024