Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

EsteveRoviraTeam

Entrenador personal i GUIA DE MUNTANYA

  • 2
    Mecenes

GUANYAR UNS PREMIS PACO I EN CATALÀ ÉS POSSIBLE

GUANYAR UNS PREMIS PACO I EN CATALÀ ÉS POSSIBLE
Avui us porto un Premi, no és només meu, és de totes i tots els que feu Creació de Contingut i no defalliu i no us arronseu perquè ho feu en català.
Avui he estat jo, però demà pots ser tu.
Com sabeu jo intento complementar la teva feina de Guia i entrenador de corredors de muntanya, infant i adults amb ERTeam amb la creació de Contingut al YouTube amb 1834 subscriptors i al Twitch fent exercicis en Directe i tot amb català.
Sense recursos, ni ajudes i poques eines, però resulta que et nomenen en l'apartat de ESPORT en uns petits Premis en l'àmbit estatal, els Premis PACO Premios Anuales de creadores de Contenido Online, però a sobre els guanyes!, és per estar content o millor dit molt content.
Sense padrins ni dins ni fora de Catalunya es pot competir amb una bona feina i bon contingut.
Fora aquella gent que diu, en catalan no llegaras a nadie, el bon contingut és l'eina principal, la tecnologia, els subtítols en el meu cas, i una ment oberta i posant passió amb el que fas és la clau per no fer de la llengua un obstacle, lo demes excuses i excuses per NO veure't.