Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

EsteveRoviraTeam

Entrenador personal i GUIA DE MUNTANYA

  • 2
    Subscribers

GUANYAR UNS PREMIS PACO I EN CATALÀ ÉS POSSIBLE

GUANYAR UNS PREMIS PACO I EN CATALÀ ÉS POSSIBLE
Avui us porto un Premi, no és només meu, és de totes i tots els que feu Creació de Contingut i no defalliu i no us arronseu perquè ho feu en català.
Avui he estat jo, però demà pots ser tu.
Com sabeu jo intento complementar la teva feina de Guia i entrenador de corredors de muntanya, infant i adults amb ERTeam amb la creació de Contingut al YouTube amb 1834 subscriptors i al Twitch fent exercicis en Directe i tot amb català.
Sense recursos, ni ajudes i poques eines, però resulta que et nomenen en l'apartat de ESPORT en uns petits Premis en l'àmbit estatal, els Premis PACO Premios Anuales de creadores de Contenido Online, però a sobre els guanyes!, és per estar content o millor dit molt content.
Sense padrins ni dins ni fora de Catalunya es pot competir amb una bona feina i bon contingut.
Fora aquella gent que diu, en catalan no llegaras a nadie, el bon contingut és l'eina principal, la tecnologia, els subtítols en el meu cas, i una ment oberta i posant passió amb el que fas és la clau per no fer de la llengua un obstacle, lo demes excuses i excuses per NO veure't.