Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

EsteveRoviraTeam

Entrenador personal i GUIA DE MUNTANYA

  • 2
    Mecenes

Periostitis tibial, que és i 5 exercicis per reforçar aquesta zona del cos i estirar-lo.

Exercicis per la millorar la Periostitis Tibial
Avui us porto uns exercicis per treballar els tibials anteriors i diràs per què?, per evitar no patir o disminuir el dolor de la Periostitis.
Periostitis Tibial?, que és et preguntaràs?
https://youtube.com/shorts/h2kGChZ-AqU?si=tIEsk40t8voTEDRz
La periostitis tibial és una inflamació del periosti, una membrana que recobreix la tíbia, l'os llarg de la part frontal de la cama. És una molèstia /lesió comuna entre els corredors i tot aquell esport o activitats d'alt impacte repetitiu sobre les cames.

Què és la Periostitis Tibial?
Definició: La periostitis tibial és una inflamació del periosti, la capa de teixit conjuntiu que cobreix la superfície de l'os tibial.
Causa: Generalment, és causada per un ús excessiu o un impacte repetitiu sobre la tíbia, especialment en esports com córrer o altres activitats que impliquen salts repetitius.
Símptomes: Dolor a la part frontal de la cama, que pot variar des d'una lleu molèstia fins a un dolor intens. El dolor sovint empitjora durant l'exercici i pot persistir després de l'activitat física. També pot haver-hi inflamació i sensibilitat en tota la tíbia o en un lloc concret.
Tractament de la Periostitis Tibial
Repòs: Reduir o aturar les activitats que causen dolor permetrà que la inflamació disminueixi.
Gel: Aplicar gel sobre la zona afectada per reduir la inflamació i el dolor.
Medicació: Antiinflamatoris no esteroides com l'ibuprofèn poden ajudar a alleujar el dolor i la inflamació.
Fisioteràpia: Exercicis d'estirament i enfortiment específics per a la cama poden ajudar a alleujar els símptomes i prevenir futurs episodis. També es poden utilitzar tècniques com el massatge i la teràpia manual.
Canvi de calçat: Assegurar-se que el calçat esportiu té un bon amortiment i suport pot ajudar a reduir l'estrès sobre la tíbia.
Ortosi: En alguns casos, les plantilles ortopèdiques poden ajudar a corregir problemes biomecànics del peu que contribueixen a la periostitis tibial.
Prevenció
Entrenament adequat: Augmentar la intensitat i durada dels entrenaments de manera gradual per evitar un ús excessiu sobtat.
Escalfament i estiraments: Realitzar un escalfament adequat abans de l'exercici i estiraments després de l'activitat per mantenir la flexibilitat muscular.
Superfícies d'entrenament: Evitar superfícies molt dures i variar els tipus de superfícies d'entrenament pot ajudar a reduir l'estrès sobre els ossos i els músculs de la cama.
I per amanir tot això us he fet un petit vídeo de 5 exercicis per estirar i reforçar els tibials, espero que us agradi.

Seguim
EsteveRoviraTeam

Comentaris (0)

Deixa un comentari

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.