Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

EsteveRoviraTeam

Entrenador personal i GUIA DE MUNTANYA

Reconeixement del Trail de Bisaura: Mitja i Pico amb l'ERTeam

Bisaura en estat pur, la Mitja i pico reconeixement del recorregut m'acompanyes? Anem-hi!!
Bones bonics i boniques
Un nou vídeo, nova aventura, la vida és això fer i gaudir de les coses.
En aquest vídeo, farem el reconeixement del recorregut de la cursa Mitja i Pico del Trail de Bisaura, espero que el gaudiu tant com nosaltres per fer el recorregut i gravar-lo.
Iniciem el recorregut des de Sant Quirze de Besora passant per alguns dels punts més emblemàtics com són el Pla del Revell, els Bufadors i el Salt del Mir.
La Mitja i Pico cobreix un total de 26 km amb 1500+ amb uns desnivells guapos, guapos de veritat, el recorregut passa íntegrament de corriols combina trams, corredors, amb fortes pujades i un parell de trams tècnics. Podríem dir que té una mica de tot.
Com a entrenador i corredor de muntanya, us intento oferir una anàlisi dels trams, desnivells, i tipus de terreny, no és un vídeo molt tècnic perquè intento que visualment us feu una idea general, però com sabeu m'agrada compartim consells específics sobre preparació física i mental, hidratació, etc, per així optimitzar el rendiment en diferents curses de muntanya.
Aquest vídeo és una eina indispensable per a qualsevol corredor que vulgui competir amb èxit al Trail de Bisaura i no la conegui.
https://youtu.be/vn5ttMfwurA


Comentarios (1)

Esteve Rovira Porta

Mira tu, em fare jo mateix el primer comentari del meu canal de l'Aixeta hehehe, guapoooooooo

Escribe un comentario

Para añadir un comentario, inicia tu sesión o regístrate.